ΜΕΝΟΥ
Your Cart
Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Επιστροφές

Όροι Επιστροφών:

Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αποστολής του προϊόντος.

Αλλαγές δεν γίνονται σε προιοντα κάτω των 19.90 .

Η επιστροφή χρημάτων δεν είναι εφικτή, θα πιστωθεί το χρηματικό ποσό στο όνομά σας, για μια καινούργια αγορά.

Οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα με ποσοστό έκπτωσης 50% και άνω.

Ελαττωματικό προϊόν:

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη καθώς και τα έξοδα αλλαγής για προϊόντα που φέρουν κάποιο ελάττωμα 

Αλλαγή μεγέθους:

Η ομάδα μας είναι πάντοτε διαθέσιμη να σας βοηθήσει να διαλέξετε το κατάλληλο νούμερο για εσάς. Ωστόσο, εάν μετά από συνεννόηση (γραπτή η τηλεφωνική) σας καθοδηγήσουμε σε λάθος νούμερο, αναλαμβάνουμε την ευθύνη καθώς και τα έξοδα αλλαγής. Εάν η επιλογή για το νούμερο έγινε από εσάς και σύμφωνα με δίκη σας κρίση, τότε επιβαρύνεστε εσείς την αλλαγή. Οι αλλαγές που αφορούν άλλο χρώμα ή άλλο κωδικό γίνονται επίσης με δική σας χρέωση. Ωράριο τηλεφωνικού κέντρου είναι οι ώρες καταστημάτων. 

Οι ισχύουσες τιμές αλλαγών είναι 5€ για όλη την Ελλάδα & 12€ για την Κύπρο.

Ο κάθε πελάτης δικαιούται έως 2 αλλαγές.

Διαδικασία Επιστροφών:

1. Courier: Οι αλλαγές προϊόντων δεν γίνονται χέρι με χέρι. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 215 5407549 ή αποστέλνοντας μας ένα e-mail στο: suelitaboutique@gmail.com (μπορείτε και μέσω Instagram & Facebook) για το προϊόν που επιθυμείτε να αλλάξετε καθώς και με ποιο θέλετε να το αντικαταστήσετε. Έπειτα εμείς θα σας αποστείλουμε εκ νέου στην πόρτα σας κούριερ για να παραλάβει το δέμα, και μόλις γίνει η παραλαβή από εμάς και ο ποιότικος έλεχγος του προιόντος σας στέλνουμε το νέο προΪόν.

Διευκρινίσεις Επιστροφών:

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Σε περίπτωση επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή ενός μέρους αυτής, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατό.

Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για Αντικατάσταση ή Πίστωση ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και με ακρίβεια.

Σημείωση: όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και με τα καρτελάκια πάνω σε αυτά.

Σε περίπτωση που στον ποιοτικό μας έλεγχο διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα στο προϊόν μη-αναμενόμενο, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.